Skip to main content
  • Ontdek onze unieke collectie originele en authentieke vondsten, curiosa en rariteiten uit ons verleden

Een nieuwe website!

Zoals jullie gezien hebben is de website behoorlijk gemoderniseerd en gerestyled. Daar zijn we achter de coulissen een poosje zeer druk mee bezig geweest. We; ben ik dus en Françoise van Polderwebdesign.

Door allerlei omstandigheden en problemen welke ik had met mijn oude website ben ik gelukkig bij haar terechtgekomen. Zij snapt precies wat ik bedoel als ik uitleg hoe ik mijn website wil hebben en ze komt zelf ook met leuke en interessante ideeën en tips.

Het toeval wil dat ik 7 jaar geleden, toen ik met mijn website begon ook al eens door te goochelen op haar site was gekomen en eigenlijk sprak het me toen al aan. Maar ik dacht, die woont helemaal in De Rijp, boven Amsterdam, dat is veel te ver, ik moet iemand hier in de buurt zoeken. Maar dat blijkt nu achteraf helemaal niet nodig. Bijna alles kunnen we via mail of TeamViewer doen.
Had ik dat toen maar geweten want na 7 jaar problemen, afzien, onnodig werk en slapeloze nachten heb ik nu eindelijk de website die ik altijd al graag hebben wilde.

 

Niet alleen de 'voorkant', wat jullie op internet zien, maar ook de 'achterkant' zit perfect in elkaar.
Tevens is de website goed op laptop, i-pad en mobiel te zien.
Op de foto zien jullie mijn werkplek waar ik zeker een paar uur per dag doorbreng. Zoals jullie zien ben ik omringd door goed gezelschap.

Wij zijn dus klaar voor de toekomst en met Francoise die mijn site technisch onderhoudt ben ik helemaal gelukkig.
Kijk maar eens op haar website http://www.polderweb.nl.

 

Bewaren

Nieuwsbrief

Social Media

facebookpinterestinstagram

Contact

De Adelaar
Boekweitstraat 10
4574 RJ Zuiddorpe Nederland
M: +31(0)650211550
T: +31(0)115823011
E: shop@antiek-design-vintage.nl